Ce medicamente sunt pe piata pentru hepatita C?

• Postare
    Hepatita cronica C este o infectie cu virusul hepatic HCV care conduce la suferinta cronica a ficatului.Scopul terapiei hepatitei C este prevenirea cirozei heparice si a ccarcinomului hepatocelular
    0
    0
Vizualizare 14 răspunsuri - 1 la 14 (din 14 în total)
  • Raspunsuri
    bbs
    bbs
    Participant
    none
    Buna ziua . Am inteles ca varianta de medicament pentru aceasta boala se poate cumpara din INdia la pretul de cateva sute de dolari si ca Casa nationala de asigurari de sanatate nu suporta decontarea acestuia. Este adevarat?
    0
    0
    Buna ziua. ESte adevarat dar se poate obtine acest medicament in urma completarii unei cereri ce va fi analizata de catre CNAS
    0
    0
    bbs
    bbs
    Participant
    none
    Buna ziua, Medicamentul se numeste ledipasvir
    0
    0
    bbs
    bbs
    Participant
    none
    Buna ziua . Medicamentul se poate achizitiona de la farmaciile locale . Se numeste Ledipasvir
    0
    0
    Raspuns la bbs test
    0
    0
    Anonim
    Inactiv
    test sidonia
    0
    0
    test de la admin
    0
    0
    In primul rand , inainte de a-l achizitiona , ar trebui sa vb cu medicul curant
    0
    0
    Test webis
    0
    0
    da, din pacate trebuie depus un dosar la casa nationala de asigurari de sanatate, se va intruni o comisie si acea comisie va stabili daca pacientul va beneficia sau nu de medicament. Este o procedura de durata .
    0
    0
    Da, aceasta este denumirea medicamentului. Vedeti in cat timp are loc livrarea.
    0
    0
    bbs
    bbs
    Participant
    none
    Buna ziua. Am fost diagnosticat cu aceeasi boala si m-am tratat cu acelasi medicament
    0
    0
    bbs
    bbs
    Participant
    none
    Buna ziua. Este ultimul medicament aparut pe piata si odata aplicat tratamentul care se face in 2 doze, virusul dispare
    0
    0
    Tocmai am aflat ca procedura de a beneficia de acest medicament s-a redus la CNAS la 2saptamani
    0
    0
Vizualizare 14 răspunsuri - 1 la 14 (din 14 în total)
  • Autentifica-te pentru a raspunde la acest subiect